چطور استوری دیگران را در فیس بوک بی صدا کنیم؟

 

چطور استوری دیگران را در فیس بوک بی صدا کنیم؟


استوری های فیس بوک را که از اسنپ چت کپی میشدند را به یاد دارید؟ آنها به قدری که فیس بوک فکر میکرد محبوب نبودند ولی این بدین معنا نیست که هیچ کس از آنها استفاده نمیکند. احتمالا شما هم افرادی در لیست دوستان خود دارید که  Facebook story پست میکنند و بیشتر صفحات محصولات و برند ها معمولا از این بخش استفاده میکنند. با این حال شما نمیتوانید استوری ها را از بالای صفحه پست های جدید مخفی کنند ولی میتوانید آنها را بیصدا کنید.

استوری های فیس بوک را بی صدا کنید- web

استوری ها در ستون سمت راستwebفیس بوک دیده میشوند. برای بی صدا کردن آنها برای یک صفحه و یا حساب خاص باید یک استوری در صفحه و یا حساب مورد نظر فعال باشد. بر استوری که می خواهید بیصدا کنید کلیک کنید. سپس هنگامی که  استوری در حال پخش شدن است سه نقطه را در گوشه بالا سمت راست پلیر خود خواهید دید. بر روی آن کلیک کرده و از بخش منو گزینه بیصدا را انتخاب کنید.

استوری های فیس بوک را بی صدا کنید

سپس عبارتی تاییدی را خواهید دید که میپرسد آیا میخواهید استوری های  صفحه را بیصدا کنید؟ پس از بیصدا کردن استوری ها شما همچنان قادر به دیدن پست ها و هشدار های این صفحه یا حساب خواهید بود.

برای unmuteکردن استوری ها بر دکمه سه نقطه از صفحه اصلی خود کلیک کنید. از بخش منو استوری هایی که بیصدا کردید(Stories you’ve muted) را انتخاب کنید و آنها را از لیستی که میبینید unmuteکنید.

استوری های فیس بوک را بی صدا کنید

استوری های فیس بوک را بیصدا کنیم اندروید و IOS

در برنامه های اندروید و Ios فیس بوک  استوری ها در بالای صفحه دیده میشوندو. دوباره نیاز است که برای بیصدا کردن،استوری را در صفحه مورد نظر باز کنید . هنگامی که استوری در حال پخش شدن است بر روی سه نقطه در بالای صفحه بزنید. با این کار منویی در پایین صفحه باز میشود. از این منو گزینه بیصدا کردن را انتخاب کنید تا  دیگر این استوری ها از صفحه و یا حساب مورد نظر نبینید.

استوری های فیس بوک را بی صدا کنید

درست مانند نسخه web بیصدا کردن استوری های صفحه پست ها و هشدار های آنها را مخفی نمیکند. این موارد در صفحه پست های جدید شما نمایش داده میشوند.

به نظر میرسد که هیچ راهی برای بیصدا کردن استوری ها از صفحه فیس بوک خودشان نباشد.  این محدودیت عجیبیست که شما را مجبور میکند هنگامی که پروفایلی استوری جدید پست میکند گوش به زنگ باشید. اگر استوری یک صفحه ویا پروفایل را بیصدا کنید استوری های شما همچنان برای آنها نمایش داده خواهد شد.  استوری های شما پس از ۲۴ ساعت پاک میشوند. اگر میخواهید کسی آنها را نبیند میتوانید بیننده های آن را محدود کنید. لازم به ذکر است که استوری های فیس بوک مانند استوری های  Messenger نیست زیرا آنها به هم متصل نبوده و بیصدا کردن یکی دیگری را بیصدا نمیکند.

منبع